Az igyjartam.hu alapvetően egy olyan oldal, amit hobbijaink, kreativitásunk bemutatására készítettünk és használunk évek óta. Az alapítókat gondolatilag erősen megosztotta a kérdés, hogy szeretve építgetett oldalunkra a politika betegye-e ormótlan lábát.
Mivel az alapítók 2 az 1 arányban nemet mondtak erre, ezért oda csak egy Politika című főmenüpont került, aminek a tartalma itt és ebben a formában jelenik meg. Ezzel, mintegy lehetőséget biztosítva, az IJ Group tagjainak, hogy alkalomadtán hallassák, láttassák véleményüket a témáról.
A közelgő választások kapcsán felmerülő kérdések, lehetőségek, gondolatok jelennek meg itt azokon a módokon, amiket elfogadhatónak tartunk a saját értékeink szerint. Tervezem ezt folyamatosan frissíteni a választásokig, aztán újra hozunk egy döntést, mert a jövőnk nem más, mint a mostani döntéseink eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartam-hu-politika.blog.hu/api/trackback/id/tr671716784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása